MEEST GESTELDE VRAGEN

   

               

Wat is de Tandbrush?

Het is een hoogwaardige elektrische 360-graden tandenborstel die je hele gebit in één keer schoonmaakt.

De Tandbrush is de nummer 1 meest innovatieve tandenborstel van het jaar.

Met meer dan 50.000 verkochte producten groeit Tandbrush in populariteit, simpelweg omdat het tijd, moeite en een professionele mondelinge schoonmaakervaring laat ervaren.

 

Hoe werkt het?

Tandbrush reinigt je tanden door ultrasone trillingen te creëren in het elektronische mondstuk dat de siliconenborstels zachtjes over alle tandenhoeken borstelt en 99,98% van de schadelijke bacteriën die je tanden en tandvlees aanvallen, verwijdert.

De Tandbrush heeft ook tandenbleekmogelijkheden met behulp van geavanceerde koudlichttechnologie. Wanneer het wordt gecombineerd met een waterstofperoxide-bleekgel, zal het koude licht dat door de Tandbrush wordt uitgezonden, helpen door de gel in werking te stellen die vervolgens het glazuur binnentreedt en vlekken opheft.

 

Gebruiksaanwijzing:

Laad het op het laadstation op totdat u klaar bent om het te gebruiken. Een lading kan maximaal een maand meegaan.

Voeg wat tandpasta toe, zet hem aan, bijt op het mondstuk en de borstel zal beginnen met cirkelvormige bewegingen te maken.

Houd na gebruik de aan / uit-knop ingedrukt om de Tandbrush uit te schakelen.

 

Wat is Tandbrush Kids?

Tandbrush Kids is een leuke, automatische elektrische borstel die je kind kan gebruiken voor een effectieve en handige manier om hun glimlach op te fleuren. Hoe? Tandbrush is ontworpen om alle tanden tegelijk te poetsen, met borstelharen die tegemoetkomen aan de glimlach van uw kind, zodat elke plek is bedekt. Dit betekent een snellere poetstijd en borstelharen die krachtig en effectief zijn en 99,8% van de bacteriën verwijderen - allemaal vergezeld van een schattige dierenvriend! Heb je beugel? Geen probleem! Onze penselen zijn compatibel.

 

Waarom zou mijn kind Tandbrush Kids gebruiken?

  • Effectiever: traditionele tandenborstels reinigen alleen zo goed als de poetstechnieken en -discipline van uw kind. En laten we wezen, je kind zal misschien niet elke tand aanspreken! Tandbrush valt alle oppervlaktepunten vanuit elke hoek aan, met behulp van de BASS-techniek: hoge trillingsfrequenties om 99,8% van de bacteriën effectief te verwijderen.

 

 

  • Snel - echt snel: omdat Tandbrush alle oppervlaktepunten tegelijkertijd reinigt, kunt u slechts 30 seconden poetsen. Stel je nu voor hoe lang je een tand poetst tijdens het poetsen van je tanden met een standaard, handtandenborstel?

 

 

  • Veiliger en schoner: nylon borstelharen op traditionele tandenborstels kunnen tanden en tandvlees krassen, waardoor ze na verloop van tijd kunnen beschadigen. Ze zijn daarna ook moeilijker schoon te maken, waardoor ze een aantrekkelijke plek voor ziektekiemen zijn. De zachte, siliconen borstelharen op Tandbrush zijn niet alleen effectief voor het reinigen van het gebit, maar ook veilig voor tanden en tandvlees. Het is ook gemakkelijk schoon te maken voor uw kleintje!

 

Inhoud doos:

 

- 1 Tandenborstel mondstuk

- 1 hoofdgedeelte

- 1 Oplaaddock

- 1 usb-kabel

- 1 handleiding

 

Belangrijk informatie:

 

Hoewel poetsen met een Tandbrush u veel tijd en energie zal besparen, zal flossen altijd nodig zijn om moeilijk bereikbare plaatsen zoals tussen de tanden schoon te maken. De American Dental Association beveelt minstens eenmaal per dag flossen aan om overgebleven voedselresten te verwijderen en tandvleesaandoeningen te voorkomen.

 

De Tandbrush is compatibel met de meeste tandpasta. We raden u echter aan schuimtandpasta te gebruiken omdat deze gemakkelijker aan te brengen is en gemakkelijker te reinigen is dan traditionele tandpasta. We raden het merk Elmex Intensive Cleaning ten zeerste aan.

 

Vervang het mondstuk van de Tandbrush regelmatig. Zorg ervoor dat de mondstukken in goede staat zijn om een ​​goede reiniging te garanderen. Onze vervangbare mondstukken kunnen maximaal 6 maanden meegaan, maar we raden aan om ze elke 3 maanden te vervangen.

                         

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist

WARNING: Max settings 200 code custom color. If you want more than, please contact support us, Kind Regards!

IMPORTANT: Click on the button 'Update on online store' to code active on live theme.

Update on online store Updating style Updated style

Demo Swath, Label settings Preview:

hot
1. hot
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order Note Edit Order Note
Add A Coupon

Add A Coupon

Coupon code will work on checkout page

Menu